Zaloguj

Copyright 2017
Regulamin serwisu

Pasta tuńczykowa

Autor Mission Wraps
2
Na zimno
Na ciepło
Rybny
Mięsny
Wegetariański
Spelt&Oat

Orkiszowo-owsiane wrapy Mission Spelt & Oat kuszą zapachem zbożowych ziaren.

+ Zobacz więcej

Wrap z tuńczykiem? Czemu nie! Pyszna ryba to idealny dodatek do świeżego i miękkiego ciasta. Zobacz, jak połączyć oba składniki!

Składniki

2Wrapy Mission Spelt&Oat
3łyżki kukurydzy z puszki
2łyżki papryki czerwonej pokrojonej w kostkę
1ogórek konserwowy
Sałata
1łyżeczka musztardy
Sól
Pieprz

Sposób przyrządzenia

  1. Wyciągnij tuńczyka z puszki i przełóż rybę do miski.
  2. Dodaj majonez, kukurydzę, pokrojoną czerwoną paprykę, pokrojone ogórki i musztardę. Posyp całość solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj.
  3. Na plackach ułóż sałatę. Posmaruj ją pastą z tuńczyka.
  4. Zawiń wrapy i przełóż na talerz. Smacznego!

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany. Zaloguj się

Podziel się z przyjaciółmi

Daj znać o naszych przepisach

MAMY DLA CIEBIE Konkurs!

Podziel sie swoim przepisem
na Mission Wraps i wygraj
nagrody!

Wez udział
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now